Известие

Collapse
No announcement yet.

обороти на празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• обороти на празен ход

От извесно време алфата ми (33 1,7 16в)доста се гаври с обороти те на празен ход и не само на празен ход.Подържа 800 об. ,студена или загряла все са ниски понякога се стабилизира сама и запо4ва да работи на 950,но напоследък не се оправия.Стана и по зле запо4на докато карам и да притриса и да губи мощност.Преди няколко дена направо се скапа сторими се 4е не работи на вси4ки цилиндри проверих дюзите и на 4 цилиндр се беше запушила,оправих я след два часа пак запо4на да ми прави ми съ6тие мизерии.
    Какво да я правия?
    Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
    sigpic

Как така оправи дюзата
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Провери си свещите са притрисането и загубата на мощност а за оборотите виновник може да е дебитомера ако си Бош инжекция изтриват им се пистите и на празен ход си правят кото си искат
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Въздушен филтър кога за последно си сменял? Ако е стар нищо чудно за това да не работи добре.
        http://www.thegamefactory.fr/

Comment

Както и всякаквите видове маркучи-маркучленца по които върви въздух за към двигателя.
          Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

не6то от дюзите е май,днес пак йко се здуха,махам клемата на акумулатора слагам я пак след 2 мин и по4ва да работи перфекно,и след няколко дена пак по4ва съ6тото
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
              не6то от дюзите е май,днес пак йко се здуха,махам клемата на акумулатора слагам я пак след 2 мин и по4ва да работи перфекно,и след няколко дена пак по4ва съ6тото
              Проблема не ти е в дюзите Компютъра ти трупа грешки и за това след време спира да върви
              sigpic
              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

а

Качи я на компютъра той ще покаже ако има грешка в електрониката.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Re: а

Първоначално публикувано от Grozdan
                  Качи я на компютъра той ще покаже ако има грешка в електрониката.
                  Колега ако съдя по отговорите на човека пуснал темата мисля че скоро нема нищо да напише той просто кат си нема работа пише нещо си тука
                  sigpic

Comment

Бобо, бе нещо ми се мота в тиквата, че компютъра на тази алфа няма регистър за грешки?!? или греша?
                    Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Първоначално публикувано от pth7712
                      Бобо, бе нещо ми се мота в тиквата, че компютъра на тази алфа няма регистър за грешки?!? или греша?
                      Грешиш и то много
                      sigpic

Comment

Ми то тогаз и моя трябва да има регистър.
                        Човек се учи, докато е жив.....
                        Ми да зема да го ресетна моя, че кой знае ко има вътре.

10ь
                        Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

сори,4е не пиша често,ама нямам компютър,пи6а от един приятел,а той нещо не си е плаштал нета.
                          За колата ми и аз съм на мнение 4е не6то трупа грешки.Като махна клемата на акумулатора ссее оправия и след време запо4вам да усещам как проблема ссе усилва и накрая се прецаква тотално.
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                            сори,4е не пиша често,ама нямам компютър,пи6а от един приятел,а той нещо не си е плаштал нета.
                            За колата ми и аз съм на мнение 4е не6то трупа грешки.Като махна клемата на акумулатора ссее оправия и след време запо4вам да усещам как проблема ссе усилва и накрая се прецаква тотално.
                            Ами що не пробваш с диагностика
                            sigpic

Comment

къде да я закарам на диагностика,ве4е ходих един път взеха ми 30 лв и ми я върнаха работеща на 2 цилиндъра.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X